Ziua orașului Potcoava, serbată cu muzică și voie bună

Administrația orașului Potcoava va organiza peste o săptămână, pe 19 mai, Ziua orașului, manifestare ce va aduce voia bună în localitatea cu o vechime atestată documentar de peste șase secole. Capete de afiș sunt Georgiana Lobonț, Cristian Bănățeanu, Juno și Roberta Crintea.

Primăria Potcoava va organiza la fienle săptămânii viitoare Zilei orașului. Pentru toți cei din Potcoava va fi o zi de bucurie și un bun prilej pentru a petrece în aer liber cei 601 ani de la prima atestare documentară a localității. Urbea va fi în sărbătoare, voia bună fiind întreținută de artiști de renume și talente locale.

„Primăria Potcoava și Consiliul Local vă invită cu drag să participați la cea de-a 17-a ediție a Zilei Orașului Potcoava, care va avea loc în data de 19 mai începând cu ora 16:00 la stadionul Potcoava. Vă așteptăm cu bucurie să sărbătorim împreună frumusețea și tradițiile orașului nostru!", a anunțat administrația locală.

Pe scenă vor urca: Georgiana Lobonț, Cristian Bănățeanu, Roberta Crintea, Juno, Mady de la Slatina, Marian Medregoniu, Ansamblul Murgulețul Potcoava, Loredana Falcue, Adi Răduț, Viorel Zidaru, petrecerea urmând a fi finalizată cu un show de lasere.

Așezarea formată din localitatea reședință Potcoava și din satele Potcoava-Fălcoeni, Sinești, Trufinești și Valea Merilor, situată la 30 km de municipiul Slatina, a cunoscut o perioadă deosebită până în 1965, când a era reședință de plasă și apoi de raion. Localitatea s-a dezvoltat în ultimii ani datorită zăcămintelor de țiței și gaze. A fost declarată oraș în anul 2004.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list