381 de secții de votare în Olt la alegerile de pe 9 iunie

Vor fi, potrivit AEP, 18.955 de secții de votare în țară la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și pentru autoritățile administrației publice locale din 9 iunie 2024. În județul Olt cetățenii vor putea vota la cele 381 de secții stabilite în cele 112 localități.

Peste 350 de candidați la primării în Olt. Localități cu câte un candidat, dar și cu șapte/ LISTA | Realitatea Oltului

A început campania electorală! Cinci candidați pentru președinția CJ Olt, șase vor primar la Slatina | Realitatea Oltului

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024, vor fi organizate, pe teritoriul României, 𝟏𝟖.𝟗𝟓𝟓 de secții de votare. Dintre acestea, 381 sunt în județul Olt, cele mai multe în municipiul Slatina- 48, urmat de municipiul Caracal- 17. În orașe vom avea: 13 secții de votare la Balș, 14 la Corabia, 11 la Scornicești, câte 7 la Drăgănești-Olt și Piatra-Olt, iar la Potcoava 4. În mediul rural, cele mai multe secții de votare, câte 5, vor fi în comunele Vitomirești, Osica de Sus, Obârșia și Dăneasa.

La alegerile din 9 iunie sunt așteptați la vor peste 350.000 de cetățeni ai județului Olt. Pentru funcția de primar în cele 112 localități s-au înscris în cursa electorală circa 350 de candidați.

Lista secțiilor de votare organizate în țară poate fi consultată pe site-ul Autorității Electorale Permanente, accesând următorul link: https://ow.ly/Fwzl50RBXvZ



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list