Primul birou notarial, inaugurat în Piatra-Olt

Începând cu data de 1 mai, locuitorii orașului Piatra-Olt beneficiază de servicii notariale chiar la ei în urbe. O tânără a deschis birou notarial.

Ieri, la Piatra-Olt, a fost inaugurat un Birou Notarial, demersul administrației locale fiind inițiat la solicitarea frecventă a cetățenilor, care se confruntau cu mari întârzieri privind procedurile notariale, precum succesiuni și tranzacții imobiliare.
,,Spațiul complet reabilitat și echipat cu toate utilitățile necesare pentru desfășurarea activității a fost pus la dispoziție de către primăria orașului nostru, răspunzând astfel nevoilor comunității. În cadrul acestuia, își va desfășura activitatea Călinoiu Raluca Elena, absolventă a Facultății de Drept a Universității din Craiova, admisă în urma concursului organizat de Ministerul Justiție, prin Camera Notarilor Publici. Sunt convins că inaugurarea acestui birou notarial va aduce multe beneficii orașului nostru și va veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră!,, anunță primarul Nicușor Rada.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list