Inaugurarea Bazei Dobrescu: trei zile cu spectacole, stret food și Slatina Skate Open

Reabilitarea fostei baze sportive Dumitru Dobrescu va aduce în municipiul Slatina și un SkatePark cu o pistă de 3600mp. Inaugurarea se apropie, marele eveniment fiind organizat în perioada 31 mai- 2 iunie, cu spectacole muzicale, street food și un concurs internațional de skateboarding.

Primăria Slatina se află în plin proces de transformare a ruinei fostului ștrand din cartierul Progresul într-un spațiu de agrement modern. Reabilitarea fostei baze sportive Dumitru Dobrescu va aduce în municipiu un SkatePark, amfiteatru în aer liber și zone de joacă, de citit, fitness și altele. Primarul Emil Moț a anunțat inaugurarea cu fast în perioada 31 mai- 2 iunie și organizarea celui mai mare concurs de skateboarding din Europa pe pista de 3600mp.

Slatina Open Skate se va organiza în ziua de 1 Iunie, printre participanți numărându-se și concurenți din străinătate-  SUA, Israel, Germania, Anglia, Ungaria. Inaugurarea va aduce și un street food cu 15 food trucks, dar şi trei seri de concerte. Vor urca pe scenă artiști îndrăgiți cu precădere de tineri, printre care Shift, slătineanca Ioana Anuța (Jo), Trupa Basca, Spike, Andia, Cabron.

Valoarea proiectului prin care pe vechiul ștrand va fi construită o zonă de agrement modernă, se ridică la peste 24 de milioane de lei. Proiectul noului loc de agrement presupune construirea pe locul fostului ștand a unui skatepark, urmând a mai fi realizate: alei, spațiu verde, parcări, amfiteatru în aer liber, spații de joacă pentru copii, spațiu pentru joc de șah, fântână arteziană, spațiu pentru citit în aer liber, spațiu pentru fitness, construire grup sanitar, construire chioșc tip ciupercă. Fosta bază sportive se întindea pe o suprafață  de 17386 mp.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list