Peste 350 de jandarmi, mobilizați în Olt în minivacanța de 1 Mai și Paște

În minivacanța de 1 Mai și Sărbătoarea Paștelui Ortodox, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a suplimentat numărul efectivelor aflate în teren, peste 350 de jandarmi aflându-se la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public.

Jandarmii olteni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică, miercuri 1 mai a.c., de Ziua Internațională a Muncii, la manifestările cultural-artistice organizate în zona de agrement Strehareți din municipiul Slatina și Pădurea de la Saru. Vineri 3 mai, se va asigura ordinea publică la competițiile sportive din Slatina, Potcoava și Curtișoara.

Folclor și multă distracție pe 1 Mai, în Pădurea de la Saru, la Sărbătoarea Mărgăritarului | Realitatea Oltului

Primarul Emil Moț îi invită pe slătineni, de 1 Mai, la Pădurea Strehareți | Realitatea Oltului

În noaptea de Înviere, IJJ Olt se va asigură că manifestările religioase se vor desfășura în deplină siguranță și liniște în zona lăcașurilor de cult, în special la Catedrala Episcopală din municipiul Slatina și Mânăstirea Clocociov, unde se preconizează un număr mare de participanți.  Totodată, în prima și a doua zi de Paște vor fi asigurate măsuri de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice organizate în localitățile Topana, Dobrun, Tia Mare, Izvoarele, Dăneasa și Gura Padinii.

Hora Satului, Hora de pomană și concurs de ciocnit ouă, în zilele de Paște la Izvoarele. Mari artiști le cântă sătenilor | Realitatea Oltului

Mare petrecere la Vișina, după Paște, cu Olguța Berbec și artiștii de la Doina Oltului | Realitatea Oltului

Ziua comunei Dăneasa, serbată în a doua zi de Paște, cu Andreea Bănică, Adriana Antoni și ,,Doina Oltuluiˮ | Realitatea Oltului

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsuri de ordine publică la manifestările religioase, dedicate praznicului Învierii Domnului, la Mânăstirea Călui și Mânăstirea Brâncoveni, precum și la manifestările cultural-artistice organizate în duminica Paștelui, în comunele Brâncoveni și Redea.

,,Pe parcursul acestor zile libere, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt vor continua să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în zonele aglomerate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora. Facem apel către toți cei care vor participa la manifestările publice din această perioadă, să se delimiteze de orice formă de violență, situație conflictuală sau de persoane care tulbură liniștea publică și să solicite, cu încredere, sprijinul echipajelor de jandarmi aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic de urgență 112. Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt vă urează: Minivacanță liniștită și un Paște luminat!,, transmite IJJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list