Peste 200 de polițiști mobilizați în Olt pentru 1 mai și Paște în siguranță

În contextul minivacanței din perioada 30 aprilie – 6 mai 2024, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt acționează pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță atât de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox, cât și de 1 Mai.

În această perioadă, zilnic, aproximativ 200 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dar și din cadrul altor structuri de poliție, vor acționa și vor desfășura activități specifice, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror situații de risc. Aproximativ 80 de patrule de siguranță publică vor acționa, zilnic, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea oricăror situații de risc, în special în zona lăcașurilor de cult, fiind instituite dispozitive suplimentare.

Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente rutiere.

,,Pentru a vă petrece minivacanța în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc. Totodată, recomandăm tuturor șoferilor să fie prudenți și să adapteze permanent viteza de rulare la condițiile de drum și de trafic. Nu uitați, atitudinea preventivă vă poate salva din multe situaţii neplăcute! În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă! Cu această ocazie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt vă urează un Paște fericit și o minivacanță liniștită alături de cei dragi! NU UITAŢI: În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă! Suntem la datorie!,, transmite IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list