Gigel de la PNL, serios ca întotdeauna: una promite, alta face

Prefectul liberal Nicolae Ștefan și-a tras… ,,secretară". Nu știe să facă cafeaua și nici nu poartă rochie, dar este extrem de atent la ce face reprezentantul Guvernului în teritoriu. De ieri, șeful de cabinet al prefectului Nicolae are un nume: Cătălin Nedelcu cel căruia șeful PNL Olt i-a tot promis diverse funcții. Deocamdată… atât a putut și Știrbu.

Președintele PNL Olt, Gigel Sorinel Știrbu, nu se dezminte: ca întotdeauna, una promite și alta face. Cert este că-i mai merge încă prin mâna de liberali care i-au mai rămas alături. Ultima mostră de seriozitate o reprezintă ,,funcția" lui Cătălin Nedelcu.

După ce i-a promis ,,pielea ursului din pădure", pardon, funcția de subprefect care nu aparținea PNL, Gigel i-a mai făcut lui Nedelcu o altă promisiune: că-l va propune pentru funcția de prefect. În cele din urmă a reușit ,,să-l introducă", începând de ieri, de la revenirea bugetarilor din minivacanță, în instituție, pe post de secretară a celui care a depus jurământul de prefect-Ștefan Nicolae.

Cică nu se pricepe el la făcut cafea, dar vrea să învețe cu ce se mănâncă funcția deținută de cel pe care-l deservește acum că doar, doar, Știrbu se va ține de cuvânt și după alegeri se va ține de cuvânt. Noi nu credem pentru că ,,lupu își schimbă părul dar nu și năravul", dar Nedelcu poate să spere… mult și bine.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list