Finlandezii recrutează 75 de culegători de căpșuni, mure, coacăze și mazăre

75 de locuri de muncă sezoniere în agricultură sunt oferite astăzi românilor prin intermediul serviciului Eures de către angajatori străini. Oferta vine din Finlanda.

Oferta de muncă pentru români în străinătate făcută de angatori din țări din Spațiul Economic European prin intermediul Eures cuprinde astăzi doar 164 de locuri de muncă. În domeniul agricol, se caută 75 de culegători de fructe, în Finlanda. Prima ofertă vine din partea unei firme din localitatea Suonenjoki – North Savo, angajatorul recrutând 5 culegători de căpșuni. Nu este necesară experiența, se cer vârsta minimă de 18 ani și cunoștințe de bază de limba engleză. Salariul este conform cotractului colectiv de muncă pentru industria din mediul rural, începând cu 1,12 euro/kilogram cules. Se oferă echipament de lucru și cazare. Contractul de muncă este cu normă întreagă, pe o durată cuprinsă între o lună și 3 luni. Termenul de aplicare este 31 mai.

Cea de-a doua ofertă de muncă este pentru localitatea Paimio. Se caută 70 de culegători de căpșuni, mure, coacăze și mazăre, în câmp sau sere. Cei interesați trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză. Salariul este conform contractului colectiv de muncă în sectorul agricol (ferme) și începe de la 1,12 euro/ kilogram cules. Contractul de muncă este part time, cu o durată cuprinsă între 3 luni și 6 luni. Termenul limită pentru aplicare este 5 iunie.

Oltenii interesați se pot adresa consilierului Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt pentru detalii și aplicare la job.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list