Armata recrutează soldați- băieți și fete. CMJ Olt a demarat ieri înscrierile

Oltenii care își doresc  o carieră militară ca soldat gradat profesionist sunt așteptați să se înscrie în procesul de recrutare. Ministerul Apărării Naţionale desfășoară în această perioadă activitatea de recrutare a candidaţilor, băieţi şi fete, pentru categoria de personal "𝐬𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭/𝐠𝐫𝐚𝐝𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬𝐭".

Începând cu data de ieri, 7 mai, până pe data de 3 iunie, Centrul Militar Județean Olt înscrie candidați pentru încadrarea ca soldați profesioniști. Cei interesați trebuie să aibă
vârsta cuprinsă între 18 – 45 de ani, să fie absolvenţi cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul liceal; absolvenți ai învăţământului postliceal sau universitar cu licenţă de specialitate – doar candidaţii care optează pentru profesia de soldat/gradat profesionist în arma Aviație, specialitatea militară „însoţitor de bord – paramedic"; să dețină permis de conducere categoriile B şi C- doar candidații care optează pentru arma Auto şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma Geniu.
,,Detalii privind procesul de recrutare se pot obține de la biroul informare recrutare din cadrul Centrului militar județean Olt din Slatina, strada Drăgănesti numârul 29, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 16.00, iar marți de la 08.00 – 18.00. Lista tuturor funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum și graficul de desfășurare a activităților de recrutare, selecție și repartizare a candidaților, pot fi consultate la sediul biroului informare recrutare. Pentru orice informație suplimentară, personalul recrutor vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0249431255,, anunță CMJ Olt.
Evaluarea psihologică și a capacității motrice a candidaților înscriși se va face în perioada 13 mai- 7 iunie, examinarea medicală între 20 mai- 14 iunie, evaluarea aptitudinilor medicale și psihologice între 27 mai- 21 iunie, termenul final de întocmire a dosarului de candidat fiind 2 iulie.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list