Elevii școlilor gimnaziale din Slatina, așteptați să concureze la „Disney Cup”

Elevii claselor V-VII de la unitățile de învățământ gimnazial din municipiul Slatina vor avea și anul acesta șansa de a câștiga o excursie la Disneyland Paris. Concursul organziat de către primărie va avea loc peste o săptămână.

Pete o mie de elevi ai școlilor gimnaziale din Slatina vor concura pe data de 14 mai în cadrul competiției „Disney Cup", ediţia a XVI-a. Primăria Slatina a alocat 350.000 de lei pentru organziarea manifestării- concurs și acoperirea cheltuielilor de deplasare la Disneyland – Paris/Franţa (transport, cazare, masă, vizită obiective turistice, asigurare de sănătate).

Concursul se adresează elevilor  din unitățile de învățământ ai claselor a V-a, a VI-a si a VII-a din municipiul Slatina și îşi propune să evidenţieze performanţele înregistrate de elevi la disciplinele din aria curriculară. cocnufrs, Subiectele și baremul de rezolvare al acestora vor fi întocmite de Inspectoratul Școlar Județean Olt, sub varianta de 40 de întrebări tip grilă din materiile studiate în anul de învăţământ.

În situaţia în care un elev care a efectuat excursia la Disneyland organizată în ediţiile anterioare ale concursului Disney Cup obţine punctaj maxim la prezenta ediţie, acesta va fi premiat cu un premiu special în sumă de 700 lei (numai în situaţia în care acesta nu a mai beneficiat de premiul special), următorul clasat în ordinea punctajului urmând a efectua deplasarea la Disneyland. În situația în care un elev a efectuat excursia și a câștigat și premiul special în anii anteriori, dacă va fi desemnat câștigător a treia oară, va fi recompensat printr-o diplomă de participare, fără premiu în bani. Dacă, din diverse motive, unul sau mai mulți elevi câștigători ai excursiei renunță la premiu, locul rămas liber nu va putea fi redistribuit următorului clasat, urmând să efectueze excursia doar cei rămași.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list