Start reînscrierilor la cursurile GRATUITE ale Palatului Copiilor Slatina. Înscrierile noi încep pe 3 iunie

Sub îndemnul ,,Descoperă-ți vocația! Cutivă-ți talentul!,, Palatul Copiilor „Adrian Băran" Slatina a dat startul reînscrierii actualilor cursanți care doresc să urmeze unul sau mai multe cercuri ale palatului și în anul școlar următor. Noii cursanți au perioadă separată de înscrieri.

Copiii din județ care frecventează cursurile Palatului Copiilor „Adrian Băran" Slatina sunt așteptați în această perioadă să se reînscrie la cercurile pe care doresc să le urmeze și în anul școlar 2024-2025. Activitățile educative extrașcolare pot fi urmate gratuit. Vârsta minimă a cursanților este de 5 ani.

,,Palatul Copiilor „Adrian Băran" Slatina vă invită la activități extrașcolare gratuite, coordonate cu măiestrie de către profesorii noștri:

  • Reînscrierea în anul școlar 2024-2025, pentru elevii care au frecventat cursurile din Palat în anul școlar curent, se va realiza prin completarea unei cereri de reînscriere, care se va depune la sediul instituției, în perioada 13 – 31 mai 2024 între orele 9.00- 18:00, de luni până vineri.

https://drive.google.com/…/1upVMGdHWkhy1s4VIc4a…/view…

  • Înscrierea elevilor care doresc să participe în anul școlar 2024-2025 la cercurile din oferta educaționala a Palatului Copiilor „Adrian Băran" Slatina, se va face începând cu data de 3 iunie 2024ˮ, anunță instituția.

Oferta educațională extrașcolară cuprinde 32 de cercuri.

Palatul Copiilor „Adrian Băran" are o activitate de peste 60 de ani- a luat ființă la 1 mai 1953 cu denumirea de Casa Pionierilor. Începând cu septembrie 2017, a fost dat în folosință noul sediu din Slatina, ce cuprinde 25 de săli de cercuri, sală de spectacole cu 300 locuri, 3 săli de balet, foaiere expoziționale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list