Puștii de la Athletic Slatina, vicecampionii turneului internațional din Grecia

Turneul internațional de fotbal juvenil din Grecia i-a avut printre competitori și pe puștii de la Athletic Slatina. Grupa 2014 a reușit să câștige titlul de vicecampioană.

Chipe de fotbaliști juniori din Grecia, Bulgaria, Macedonia, Albania, Cipru, dar și din Slatina, cu diferite stiluri de joc, au participat la turneul Salonica Soccer Cup. Oltenii au partiicpat cu trei grupe de vârstă: câte o echipă din grupele 2014 și 2010 și două echipe  grupa 2012.

Un rezultat remarcabil a obținut grupa 2014, care s-a clasat pe locul doi.

,,Athletic Slatina -vicecampioană la Salonica Soccer Cup Grecia. Grupa 2014 de la Athletic Slatina condusă de Radu Necșulescu și Sebastian Noață, s-a întors vicecampioană de la Salonic, în timp ce grupele 2012 și 2010 s-au clasat pe locul zece, respectiv șase. Obținerea titlului de vicecampioană la un turneu internațional este un lucru remarcabil, demonstrând încă o dată că talentul, determinarea și munca în echipă a jucătorilor și antrenorilor aduc rezultate excelente.  Este minunat să vedem că toate cele trei grupe au avut oportunitatea să concureze și să se bucure de experiența fotbalistică și de frumusețea litoralului. Felicitări tuturor copiilor pentru rezultatele obținute!,, a anunțat clubul slătinean.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list