Încep înscrierile la concursul profesorilor. Ce posturi sunt în Olt pentru Titularizare

Sute de candidați care aspiră la un loc la catedră în județul Olt se pregătesc să susțină examenul scris al concursului de titularizare din acest an. De mâine se dă startul înscrierilor, proba scrisă urmând a fi susținută pe 17 iulie. IȘJ Olt a publicat listele cu  posturile titulatizabile și netitularizabile

În perioada 8-17 mai, oltenii care doresc să se angajeze în învățământ sunt așteptați să se înscrie la Concursul național de ocupare a posturilor didactice vacante, sesiunea 2024. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, dosarele se pot depune în intervalul orar 10.00-15.00, în zilele lucrătoare.

Lista candidaților va fi publicată, după validarea dosarelor, pe 24 mai. Pe data de 5 iulie se vor afișa rezultatele la probele practice/ orale și inspecțiile speciale la clasă, urmând ca proba scrisă să fie susținută pe data de 17 iulie. Pe 31 iulie se vor afișa rezultatele finale, pe baza cărora se va face repartizarea pe posturi. Deciziile de repartizare vor fi emise până pe data de 23 august.
Pentru sesiunea 2024, la nivelul județului Olt au fost scoase la concurs următoarele posturi:

LISTA posturi pe perioadă nedeterminată județul Olt

LISTA posturi pe perioadă determinată județul Olt

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza, profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list