Candidatul liberal la Primăria Valea Mare vorbește despre Nașterea Mântuitorului în… mesajul de Paște

Un nou candidat liberal se dă în stambă înainte de alegeri. Reprezentantul PNL la funcția de primar al comunei Valea Mare, Dan Gheorghe, a vorbit, în mesajul de paște transmis video, despre Nașterea Mântuitorului. Video postat de el a devenit viral pe net precum cele cu iubita dezbrăcată a candidatului liberal la Primăria Slatina, realizate chiar de cel care promite câte-n lună și-n stele. Alți candidați ai PNL au fost fie arestați pentru viol, fie le-a fost exclusă candidatura pentru că oamenii erau condamnați. Halal candidați…

Ultimul liberal care s-a făcut de râs înainte de alegeri este cel care aspiră la fotoliul de primar al comunei Valea Mare, Dan Gheorghe. Conținutul mesajului transmis de el către alegători cu ocazia Sfintelor Paște advenit viral pe net după ce candidatul a vorbit despre… Nașterea Domnului".

„Este Noaptea de Înviere, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății! Lumina Sfântă, simbol al biruinței binelui asupra răului și Nașterea lui Iisus Christos să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Să aveţi sufletul curat, trupul sănătos şi să petreceţi clipe minunate alături de cei dragi. Tot ce este rău să piară din viaţa noastră, iar binele să ne unească, să ne facă mai drepţi şi mai atenţi la nevoile celorlalţi. Vă doresc sănătate şi un Paşte Fericit!  (…)", a transmis candidatul PNL la fotoliul de primar al comunei Valea Mare, Dan Gheorghe.

Cele întâmplate denotă cel puțin superficialitate. Din păcate nu este singurul candidat PNL care se face de râs înaite de alegeri. Un candidat la CL dintr-o altă comună a ajuns în arest după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o colegă a fiicei sale de doar 13 ani, un alt candidat liberal nu va mai ajunge pe buletinul de vot pentru că dorința i-a fost stopată de magistrați pentru că era un condamnat nereabilitat.

Ca să nu mai vorbim de Demențo de la Slatina care avea ciudatul obicei de a-și filma iubita dezbrăcată. Unele astfel de filmări au ajuns virale pe internet.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list