CSM Slatina, ultima victorie în fața propriilor suporteri

CSM Slatina s-a impus la scor în ultimul meci de pe teren propriu din această ediție de campionat. Fotbaliștii lui Dan Oprescu au câștigat cu 4-0 întâlnirea cu cu Progresul Spartac, în urma unui meci frumos în care aceștia au mai trimis mingea de două ori și în bara porții adverse.

Antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu, a reușit să0și mobilizeze jucătorii pentru ultimul meci din această ediție de campionat, juca pe teren propriu, după ce, în meciul trecut de pe Ghencea,  Steaua,  fotbaliștii parcă intraseră în vacanță.

Echipa slătineană a făcut în meciul cu Progresul Spartak, disputat în fața propriilor suporteri, un meci frumos, în care și-au creat numeroase ocazii la poarta adversă. Jucătorii lui Dan Oprescu au reușit să deschidă scorul pe tabela de marcaj în min 25 prin Silvian Matei.

Deși au avut cel puțin două ocazii de a majora scorul, au trebuit să se mulțumească doar cu avantajul minim până după pauză.

La revenirea pe teren, jucătorii slătineni au pus iarăși stăpânire pe joc și au reușit să majoreze scorul în min 60 prin Ionuț Năstăsie.

Până la fluierul final, jucătorii antrenați de Dan Oprescu au mai trimis mingea în poarta adversă în minutele 88 prin Ionuț Mitran și în min 93 prin Cătălin Toma, dar și să-și treacă în cont două bare.

Etapa viitoare, ultima din această ediție, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Chindia Tărgovişte. Partida este programată pentru  data de 11 mai.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list