CSM Slatina joacă astăzi meciul pentru promovare. Poate fi urmărit la TV

Doar o victorie mai desparte CSM Slatina de revenirea în Liga Florilor, după parcursul impecabil, cu victorii pe linie în sezonul regulat al Diviziei A și victoria de ieri la Turneul Final. Meciul poate fi urmărit în direct la TV.

Slătinencele joacă pentru promovare în Liga Națională în cadrul Turneului Final disputant la Iași în perioada 10-12 mai. Una dintre cele două victorii necesare a fost înregistrată ieri la întâlnirea cu CSM Roman, ocupanta locului 3 din seria B, câștigată cu 38 la 20. Iar astăzi urmează meciul decisive.

,,Meciul pentru revenirea in Liga Florilor dintre CSM Slatina și CSM Deva se va juca astăzi de la ora 16:00 in Sala Polivalenta din Iași și va fi transmis in direct de postul de televiziune TVR Sport! Fetele noastre au nevoie de încurajările voastre mai mult ca oricând pentru că numai împreună vom reuși! Mult succes echipei noastre! Hai Slatina!!!ˮ, a transmis clubul slătinean.

La acest turneu participă: CS Activ Prahova Ploiești, CSM Unirea Slobozia, CSM Galați, CSM Iași, CSM Roman, CSM Deva și CSU Cluj Napoca.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list