VIDEO/ Tineri din Balș, în arest, pentru distrugere și tulburarea ordinii publice

Trei tineri din orașul Balș au ajuns în Arestul IPJ Olt, fiind reținuți ieri de oamenii legii sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș. Ei sunt acuzați de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii bălșeni au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, toți din orașul Balș, bănuiți că la data de 24 martie 2024, ar fi încercat să pătrundă în locuința unui tânăr din urbe și l-ar fi amenințat pe acesta cu acte de violență. Potrivit tânărului care a sesizat fapta la 112, agresorii ar fi avut asupra lor arme albe.
,,În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.  În urma probatoriului administrat, s-a dispus schimbarea încadrării juridice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. La data de 8 aprilie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor trei tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.,, arată IPJ Olt.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list