Tânăr din Scornicești, prins după ce a pariat la păcănele cu euro FALȘI

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație de valori străine falsificate și înșelăciune. El a fost pus sub control judiciar, după ce polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au documentat activitatea infracțională.

A pus în circulaţie bancnote de 200 de euro contrafăcute, în incinta unor săli de jocuri electronice. Este fapta unui oltean. ,,În fapt, s-a stabilit faptul că, în luna aprilie a.c., tânărul ar fi deținut și pus în circulație, în mod repetat, bancnote cu valoare nominală de 200 de euro, susceptibile a fi contrafăcute, în incinta unor săli de jocuri electronice, din județul Olt. În urma activităților desfășurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 16 bancnote din cupiura de 200 de euro și 28 de bancnote din cupiura de 500 de euro, susceptibile a fi contrafăcute. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Poliției orașului Scornicești și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.,, arată IPJ Olt.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în cursul săptămânii trecute pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Vineri, acesta  a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list