Copil de 9 ani, lovit de microbuzul școlar la Brebeni. A ajuns la spital

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz școlar a avut loc astăzi, în jurul orei 12:30, pe strada Teiuș, din comuna Brebeni. Un copil a ajuns la spital.

Șoferul unui microbuz școlar, în vârstă de 58 de ani, din comuna Brebeni, în timp ce conducea mijlocul de transport elevi, a acroșat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 9 ani, din aceeași localitate.

,,În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,, arată IPJ Olt.

Potrivit martorilor, vina i-ar aparține copilului care, coborât cu mai mulți colegi într-o stație, a trecut prin spatele microbuzului când șoferul a efectuat manevrele de repunere în mers. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list