Ambulanța Olt angajează șoferi și asistenți medicali

Serviciul de Ambulanţă Județean Olt recrutează 4 posturi de şofer autosanitară 2 și 2 posturi de asistent medical generalist, pe durată nedeterminată. Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe data de 30 aprilie.

SAJ Olt organizează în data de 14 mai, la sediul situat în Slatina, concurs pentru ocuparea a șase posturi de execuţie vacante:1 post de asistent medical generalist cu studii postliceale, în cadrul compartimentului „Asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat", stația centrală Slatina; un post de asistent medical generalist cu PL, în cadrul compartimentului „Asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat", substația Corabia; un post de șofer autosanitară II, în cadrul compartimentului „Asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat", substația Scorniceşti; un post de șofer autosanitară II, în cadrul compartimentului „Consultaţii de urgenţă şi transport sanitar neasistat", substația Corabia; două posturi de șofer autosanitară II, în cadrul compartimentului „Asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat", substația Balş.

Pentru posturile de asistent medical se cer studii postliceale sanitare și minim 6 luni vechime în specialitate, iar pentru ambulanțieri diplomă de BAC, permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B și C, diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier și 3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist.

Concursul va consta: selecția dosarelor de înscriere la concurs, proba scrisă (14 mai- rezolvarea unor teste grilă din bibiografia/tematica anunțată) și proba interviu (17 mai). Rezultatul final va fi anunțat pe data de 21 mai.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la biroul RUNOS, tel: 0249/43.33.02, interior 213.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list