Aliman și-a depus candidatura la funcția de primar al celei mai păzite localități rurale din țară

PSD Olt a decis să meargă pe mâna tânărului Marius Aliman la alegerile locale din 9 iunie, fiul fostului edil Ion Aliman care, deși a decedat în timpul campaniei electorale din 2020, a fost votat de către localnici. Candidatul social-democrat și-a depus ieri candidatura.

Aliman Iulian Marius este candidatul PSD pentru Primăria Deveselu, de profesie ofițer de marină, fiu al comunei. El și-a depus candidature pentru funcția de primar, sperând să-i calce astfel pe urme regretatului său tată, cel mai apreciat prim-gospodar al comunei ce adăpostește scutul american anti-rachetă la Baza NATO.

,,Împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de susținători și membri ai PSD Deveselu, am depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie! Susținerea puternică pe care am primit-o pentru candidatura la funcția de primar al Comunei Deveselu, cât și susținerea pe care au primit-o colegii care candidează la Consiliul Local nu face decât să ne onoreze, să ne facă mai buni și mai puternici! Le mulțumim celor peste 1000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie cât și echipei de consilieri!
Candidații pentru Consiliul Local Deveselu sunt:
Baroană Dorin-Georgel( Zizi Friț), Bălășoiu Mircea, Șuican Cristian Aurelian, Truinea Vicențiu Valentin, Aldea Valentin, Georgescu Adrian, Neagu Gheorghe, Badea Veronica Elena, Păun Oprea, Tudor Marian, Ionescu Elena, Barbu Dumitru, Rădulescu Ștefania, Nușcă Florentina, Nicola Marius, Radu Gheorghe.
Uniți pentru Deveselu, Comanca și Cartier Aviatorilor!ˮ, a transmis Aliman.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list