Cireșii japonezi au înflorit în cel mai nou parc al Slatinei, încă în șantier/ FOTO

Primăria Slatina investește într-un nou loc de relaxare și agrement destinat locuitorilor municipiului, transformarea ruinei fostei baze sportive "Dumitru Dobrescu" fiind în plin șantier. Parcul prinde contur, cireștii japonezi plantați fiind în floare.

Reabilitarea fostei baze sportive "Dumitru Dobrescu" va aduce în municipiu un SkatePark, amfiteatru în aer liber și zone de joacă, de citit, fitness și altele. Primarul Emil Moț anunță inaugurarea cu fast în această vară și organizarea celui mai mare concurs de skateboarding din Europa pe pista de 3600mp. Lucrările sunt în stadiu avansat, fiind permanent monitorizate de către edil. De la recenta vizită, Emil Moț dezvăluie pe pagina de socializare și imagini cu prima înflorire a puieților plantați în parc.

,,În timp ce lucrările la baza noastră sportivă și de agrement "Dumitru Dobrescu" avansează, natura ne încântă cu un spectacol fermecător al cireșilor japonezi înfloriți.,, a transmis edilul, surprinzând și în fotografii frumusețea primăverii în viitorul loc de agrement din cartierul Progresul.

#td_uid_1_66164c4aa45d3 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/k4Yu6E8) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66164c4aa45d3 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/UyGZHbp) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66164c4aa45d3 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/NRA7tmd) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66164c4aa45d3 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/taskDdh) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66164c4aa45d3 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/Z2DxcVp) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66164c4aa45d3 .td-doubleSlider-2 .td-item6 { background: url(https://ift.tt/Jg6zFR1) 0 0 no-repeat; }

Baza de Agrement Dumitru Dobrescu din Slatina, cunoscută drept Ștrandul din Progresul, se află în plin proces de reabilitare, primăria estimând inaugurarea în mai-iunie. Valoarea proiectului prin care pe vechiul ștrand va fi construită o zonă de agrement modernă, se ridică la peste 24 de milioane de lei. Proiectul noului loc de agrement presupune construirea pe locul fostului ștand a unui skatepark, urmând a mai fi realizate: alei, spațiu verde, parcări, amfiteatru în aer liber, spații de joacă pentru copii, spațiu pentru joc de șah, fântână arteziană, spațiu pentru citit în aer liber, spațiu pentru fitness, construire grup sanitar, construire chioșc tip ciupercă. Fosta bază sportive se întindea pe o suprafață  de 17386 mp.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list