Caravana Shakespeare ajunge în Slatina, Caracal și Corabia. Intrare liberă. Puteți câștiga un weekend la Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova

Oltenii iubitori de teatru vor avea oportunitatea de a urmări gratuit „Operele complete ale lui Shakespeare", prezentate în 45 de minute de actori ai Teatrului Național „Marin Sorescu" din Craiova. Caravana din cadrul Festivalului Internațional Shakespeare va ajunge pe 25, 26 și 27 aprilie în Slatina, Caracal și Corabia.

Operele marelui Shakespeare vor ajunge, în premieră, în  mijlocul comunităților din 30 de orașe din România, printre care și trei din județul Olt.

,,Pe 25, 26 și 27 aprilie, Caravana Shakespeare sosește în Slatina, Caracal și Corabia, unde va prezenta „Operele complete ale lui Shakespeare"  în 45 de minute. Accesul este liber, iar participanții au ocazia să se înscrie într-un concurs care le poate aduce unul dintre cele două weekend-uri în doi, la Festivalul Internațional Shakespeare – Ediția a XIV-a, ce va avea loc în perioada 16-26 mai 2024, la Craiova.,, anunță  Costinela Caraene, consultant comunicare Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova.

Program Caravana Shakespeare în Olt:

  • Joi, 25 aprilie, ora 19:00 – în Parcul Tineretului din Slatina
    Vineri, 26 aprilie, ora 19:00 – pe Platoul Primăriei din Caracal
    Sâmbătă, 27 aprilie, ora 19:00 – în Piața Primăriei din Corabia

„Operele complete ale lui Shakespeare" în 45 de minute este un spectacol de teatru creat de Teatrul Național „Marin Sorescu" din Craiova și prezentat în premieră de 3 actori care colindă țara într-o camionetă, pentru a-l aduce pe Shakespeare din mijlocul comunității teatrale din Craiova în mijlocul comunităților din fiecare oraș prin care vor trece și pentru a împărtăși o frântură din spiritul tânăr, fresh și nonconformist al Festivalului Internațional Shakespeare din Craiova, unul dintre cele mai importante festivaluri tematice ale Europei şi printre cele mai importante festivaluri Shakespeare ale lumii.

Spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare" îi are în distribuție pe Lucian Vlăsceanu, Adrian Tudor și Alexandru Gabriel Boboruță. Traducerea și adaptarea sunt semnate de Petre Bokor, scenografia îi aparține Adelinei Galiceanu, iar regia este semnată de Alexandru Boureanu.

Participanții la spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare" se vor putea înscrie în concursul care le poate aduce unul dintre cele două weekend-uri în doi (cazare, transport, bilete la spectacole), la Festivalul Internațional Shakespeare, de la Craiova. Condiții necesare:
1. Să participe la spectacolul prezentat de Caravana Shakespeare – intrarea este liberă
2. Să-și facă un selfie cu Caravana Shakespeare
3. Să posteze selfie-ul pe Instagram, însoțit de #ShakespeareLaCraiova și @shakespearefestival

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți prin platforma https://app-sorteos.com și anunțați în data de 02.05.2024 pe pagina de Instagram a Festivalului Internațional Shakespeare.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list