Mare petrecere la Vișina, după Paște, cu Olguța Berbec și artiștii de la Doina Oltului

După Sfintele Paște, la Vișina se sărbătorește ,,Govia,,- un obicei păstrat din vechime, dar și Ziua comunei. Astfel, pe 7 mai, cetățenii localității, dar și cei din zonele învecinate, sunt așteptați să petreacă împreună cu artiști unul și unul.

Sub formă de Hora Satului, Govia ori ziua comunei, mai multe localități din județul Olt organizează în zilele de Paște manifestări cultural-artistice, invitând cetățenii să petreacă împreună. Printre acestea, și comuna Vișina, care păstrează tradiția organizării Goviei în a doua zi după Paște, pe 7 mai.

Voia bună va fi întreținută de artiștii profesioniști ai județului- dansatori, instrumentiști și cântăreți, care vor urca pe scenă sub bagheta maestrului-dirijor Cristian Dumitru. Doina Oltului se va prezenta publicului din Vișina cu artiștii: Sorina Dinu, Gabriel Zăvoeanu, Neta Soare, Cătălin Bărbulescu, Dorina Mete, Constantin Ștefan, Florica Chircă, Daniel Roșoga, Marinela Dobrițoiu, Mădălina Drăgan, Ion Crețeanu. Invitați speciali sunt Olguța Berbec și Remus Novac.

Vor urca pe scenă și copiii ansamblului local ,,Oltenașu,,.

 

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list