Primăria Slatina finanțează ideile slătinenilor transpuse în 14 proiecte destinate comunității /LISTA

Primăria Slatina a alocat anul acesta 1.000.000 lei Programului anual propriu pentru acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local. Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se face exclusiv pe baza selecţiei publice de proiecte pentru domeniile de aplicare: sport, cultural, social, culte religioase, învăţământ, sănătate, mediu etc. Din cele 23 de proiecte depuse, vor primi finanțare 14.

În urma punctajului obținut de către proiectele înscrise în Programului anual propriu pentru acordarea de finanţări nerambursabile alocate de la bugetul local, Primăria Slatina a stability care sunt activitățile ce vor primi bani în vederea punerii în practică. 14 proiecte sunt câștigătoare, beneficiarii fondurilor urmând să deruleze în municipiu diverse activități destinate comunității.

Prin intermediul finanțării nerambursabile, slătinenii- persoane ori organizaţiile neguvernamentale, asociaţii sau fundaţii, culte religioase, vor derula de acţiuni cu caracter specific în domeniile: cultural, social, sportiv, culte religioase, învăţământ, sănătate, mediu etc, motivat de faptul că participarea şi iniţiativele în spaţiul public reprezintă un motor al progresului şi pot răspunde la multe din problemele comunităţii locale.

Au fost depuse 23 de proiecte, finanțare primind 14, cu sume cuprinse între 9.000- 140.000 lei. Cei mai mulți bani au fost alocați Asociației Familia Motocicliștilor pentru organizarea ediției a III-a a South-Side Biker Fest.

Lista proiectelor:



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list