Tânăr din Caracal, băut și fără permis, a intrat cu mașina într-un gard de beton. El și prietenul au ajuns la Spitalul Craiova

Azi-noapte, la miezul nopții, doi tineri au ajuns la Spitalul Slatina apoi la Spitalul Craiova, după ce au fost răniți în urma accidentului provocat de unul dintre ei, băut și fără permis. Mașina în care se aflau s-a izbit de un gard de beton pe Drumul Județean 644, în afara comunei Șopârlița.

Un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din beton.

,,În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, pasager în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.,, arată IPJ Olt.

Ulterior, ambele victime au fost transferate la Craiova.

„Răniții din accidentul de la Șopârlița au fost transferați pe Secția Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Erau în stare gravă, mai grav fiind pasagerul de 21 de ani, care a fost diagnosticat cu avulsie cerebrală, fractură cervicală și politraumatism. Șoferul a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier", a declarat medicul Emilian Postelnicu, purtător de cuvânt al Spitalului Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list