Club sportiv de fotbal la Dobrosloveni. Se fac înscrieri pentru copii

În comuna Dobrosloveni are un nou club de fotbal. „Gladius" a dat startul înscrierilor pentru copii născuți în perioada 2010- 2017.

Tinerii din comuna Dobrosloveni vor avea șansa de a face parte dintr-un club de fotbal. Recent s-a anunțat lansarea clubului sportiv „Gladius".

,,Gladius nu este doar un club de fotbal obișnuit, ci este o comunitate plină de energie și spirit de echipă. Aici veți avea ocazia să vă îmbunătățiți abilitățile în fotbal, să legați prietenii noi și să vă distrați în timp ce vă implicați într-o activitate sănătoasă și distractivă. Indiferent dacă sunteți un jucător experimentat sau vreți doar să încercați ceva nou și să vă bucurați de fotbal, suntem deschiși tuturor! Nu contează nivelul vostru de aptitudini sau experiența anterioară în fotbal, toți sunteți bineveniți să vă alăturați echipei și să faceți parte din familia „Gladius". Așadar, dacă sunteți pregătiți să faceți parte dintr-o echipă pasionată și să vă bucurați de fotbal împreună cu noi, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie! Haideți să ne facem comunitatea noastră mai puternică și mai unită prin pasiunea noastră comună pentru fotbal! ˮ, au anunțat tinerii social-democrați ai comunei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list