Echipa PSD Olt a depus candidaturile pentru Consiliul Județean. Oprescu: Am format una dintre cele mai puternice și echilibrate echipe capabilă să transforme viziunea noastră în proiecte de succes

PSD Olt a depus astăzi candidaturile pentru Consiliul Județean. La alegerile din 9 iunie, echipa merge pe mâna actualului președinte Marius Oprescu, care deschide lista alături de vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan.

#td_uid_1_6628e631f1755 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/DGjX8Ut) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628e631f1755 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/TlLdQiE) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628e631f1755 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/qkoyxJu) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628e631f1755 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/L6IuZYp) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628e631f1755 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/mXRqAkz) 0 0 no-repeat; }

,,Pentru a da viață proiectelor noastre, avem nevoie de oameni dedicați și profesioniști, care să conducă administrația în strânsă legătură cu comunitatea. Echipa noastră este una echilibrată, integră și implicată social, din toate domeniile de activitate, capabilă să depășească toate provocările administrative. Vă prezentăm o echipă frumoasă și profesionistă, compusă din medici, profesori, economiști, juriști, ingineri, specialiști în comunicare și atragere de fonduri europene, oameni cu experiență și tineri entuziaști, care pun comunitatea în centrul activității lor. Începem un nou capitol cu determinare și încredere, știind că am format una dintre cele mai puternice și echilibrate echipe capabilă să transforme viziunea noastră în proiecte de succes.

Uniți pentru viitor este deviza acestui nou mandat, care arată o cale deschisă pentru a face un alt fel de politică: una concentrată pe solidaritate și colaborare, pentru a construi viitorul de mâine. Un viitor în care punem accentul pe investiții în energie regenerabilă, transport ecologic și infrastructură energetică eficientă, servicii de sănătate la standarde ridicate, rețelele de gaze în mediul rural și modernizarea infrastructurii rutiere pentru a deschide noi oportunități economice și pentru a atrage investitori interesați să creeze locuri de muncă. În egală măsură, vorbim despre un viitor în care investim mult în tineri, în dezvoltare urbană și în grija față de categoriile vulnerabile.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă invităm să fiți parte a acestei misiuni pe care ne-am propus-o pentru următorii patru ani!",, este mesajul președintelui Marius Oprescu.
Echipa PSD Olt pentru adminsitrația județeană:
1. Oprescu Marius – Economist
2. Delureanu Virgil – Economist
3. Ivan Cătălin Ionuț – Economist
4. Matei Mariana – Profesor
5. Pîrvu Valentin Ionuț – Inginer
6. Vîrban Titu – Profesor
7. Vlad Iulia Daniela – Profesor
8. Postelnicu Dorin – Teodor – Medic
9. Neacșu Petre Silviu – Profesor
10. Voicu Ion – Jurist
11. Vitan Nicolae – Avocat
12. Vasile Mirela – Licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene
13. Nicolescu Gabriel Florin – Economist
14. Prună Toma – Profesor
15. Butnariu Cristian – Jurist
16. Marinescu Emil Vergilius – Inginer
17. Popescu Constantin – Asistent manager
18. Tobescu Ionuț Mădălin – Tehnician agricultură
19. Gheorghe Ionel Cristian – Laminorist
20. Jilavu Crina Elena – Specialist comunicare publică
21. Alexe Ciprian – Florentin – Inginer
22. Șofaru George – Inginer
23. Fluture Ionuț Gabriel – Licențiat în Geografie
24. Stanca Răzvan Ionel – Licențiat în fiziochinetoterapie
25. Bălcescu Anca Mihaela – Jurist
26. Hău Ilie – Cadru militar
27. Giurea Cătălin Petrișor – Licențiat în Arte plastice
28. Andrei Traian – Inginer
29. Bujgoi Gheorghe – Asistent universitar
30. Marcu Leanca Mariana – Medic
31. Bățăgui Costel Răzvan – Profesor
32. Catrina Magdalena Iuliana – Licențiat în economie
33. Dobre Violeta – Profesor învățământ preșcolar
34. Zăvoeanu Valentin Marius – Medic dentist
35. Badea Vanina Elena – Profesor – asistent social
36. Gheorghe Mihai – Jurist
37. Gughea Ionuț Gabriel – Inginer
38. Oprea Daria Mihaela -Inginer
39. Ioșca Mădălin Florentin – Inginer
40. Niculcea Valentin Florin -Tehnician în administrație publică


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list