Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, și-a lansat candidatura pentru un nou mandat

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, și-a lansat, aseară, candidatura pentru un nou mandat. La evenimentul la care au luat parte liderii PSD Olt, parcul din fața Primăriei Scornicești a devenit neîncăpător pentru localnicii dornici să-și arate susținerea. În cadrul estiv, Daniel Tudor  a făcut un scurt bilanț al actualului mandat și a prezenta proiectele pe care dorește să le ducă la îndeplinire în perioada 2024-2028.

Parcul din fața Primăriei Scornicești a devenit neîncăpător pentru susținătorii edilului Daniel Tudor. Cu toții au susținut că acesta este cel mai bun primar pe care l-a avut orașul și că a făcut multe lucruri bune pentru cetățeni și astfel le-a câștigat încrederea.

Aproape 1.000 de cetățeni din toate localitățile orașului de pe Plapcea au participat aseară la lansarea candidaturii primarului Daniel Tudor pentru un nou mandat de edil al Scorniceștiului. Alături de aceștia, la eveniment au participat și mulți dintre liderii PSD Olt, în frunte cu președintele organizației județene Marius Oprescu. Cu toții au avut doar cuvinte de laudă la adresa edilului Daniel Tudor pentru ce a făcut în direcția dezvoltării comunității din care face parte. Cu toții i-au promis sprijin pentru a dezvolta Scorniceștiul.

În cadrul evenimentului, Daniel Tudor le-a prezentat participanților un scurt bilanț al proiectelor transpuse în practică, proiecte care au dat startul modernizării orașului.

Edilul Scorniceștiului le-a promis oamenilor dar și colegilor de partid că va continua să muncească pentru oamenii care l-au investit cu încredere și speră ca peste patru ani Scorniceștiul să devină de nerecunoscut.

Daniel Tudor a trecut, în această primăvară, alături de mai mulți aleși liberali, la PSD, nemulțumiți de modul în care foștii lor colegi ajunși în fruntea organizației înțeleg să facă politică dar să să-l sprijine în rezolvarea problemelor comunității pe care o reprezintă. El a susținut că se simte în rândul social-democraților ca și cum ar face parte din rândul lor de la intrarea în politică și le-a mulțumit pentru căldura cu care l-au primit în PSD. Daniel Tudor și-a propus să obțină la alegerile din 9 iunie cel mai bun scor de la nivelul localităților urbane.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list