Cupa „Speranțe Slătinene”, organizată pe 18 și 19 mai. Primăria Slatina și CJ Olt finanțează competiția

Fotbalul la nivel de copii și juniori din municipiul Slatina va fi promovat prin organizarea competiției Cupa „Speranțe Slătinene". Primăria Slatina și Consiliul Județean Olt vor finanța prima ediție, cu scopul de a identifica talentele și a crea o bază mai mare de selecție pentru Clubul Sportiv Municipal.

Aproximativ 80 de copii din municipiul Slatina, legitimați și nelegitimați la diferite cluburi slătinene de fotbal, născuți în anul 2013 (și mai mici), sunt așteptați să ia parte la prima ediție a Cupei „Speranțe Slătinene", organizată pe 18 și 19 mai în municipiu de către Direcția Județeană de Fotbal Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Asociația Județeană de Fotbal Olt și Consiliul Județean Olt. Stadionul „1 Mai" Slatina va fi locația de desfășurare a competiției prin care se urmărește promovarea fotbalului juvenil din municipiu.

Pentru buna organizare, Primăria Slatina va sprijini financiar, cu suma de 20.000 lei, achiziționarea de echipament sportiv pentru toti participanții, iar Consiliul Județean a alocat suma de 8.000 de lei din care vor fi achiziționate medalii, cupe premiere echipe și premii individuale, vor fi plătiți arbitrii și ambulanța cu asistent medical, fiind cumpărate, totodată, și materiale de promovare a acțiunii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list