Ploi și vânt toată săptămâna în întreaga țară, ninsori la munte

Va ploua într-o zi cât pentru o lună, anunță meteorologii. De astăzi, vom avea parte din nou de ploi şi temperaturi mai scăzute, ba chiar va ninge la munte.

Meteorologii au anunțat pentru astăzi și mâine că aria ploilor va fi în extindere treptată dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. ,,În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10…15 l/mp, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei, pe arii restrânse de peste 30 l/mp. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea local și temporar intensificări în regiunile sudice și sud-estice cu viteze în general între 45 și 55 km/h. Notă: Marți (23 aprilie) ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula cantități însemnate de apă. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării,, a anunțat ANM.

Abia de miercuri se va mai încălzi puţin, însă în cea mai mare parte a ţării avem în continuare parte de ploi în aceste zile.

De Florii, vom avea parte de vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării şi vorbim despre temperaturi de 20 de grade Celsius.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list