Nicolae Ștefan, noul prefect de Olt, învestit în funcție

Noul reprezentant al Guvernului în județul Olt este liberalul Nicolae Ștefan. El a fost învestit astăzi în funcție la sediul Prefecturii Olt.

14 prefecți și 11 subprefecți a eliberat din funcție ieri Guvernul, majoritatea depunându-și demisia, cum este și cazul Oltului, în urma intrării în cursa electorală ca și candidați. Mario de Mezzo (numit pe 4 august 2023) a fost înlocuit cu un coleg liberal cu experiență în organizarea scrutinurilor electorale, având în vedere faptul că anul 2024 este marcat de alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Nicolae Ștefan a fost învestit astăzi în funcție și va face echipă cu subprefecții Cosmin Floreanu și Ana-Maria Ceaușu.

„Principalul obiectiv, în ceea ce mă priveşte, este organizarea scrutinului electoral, respectiv alegerile locale, europarlamentare, prezidenţiale şi cele parlamentare. Pe lângă toate aceste lucruri, am creionate câteva chestiuni în ceea ce priveşte activitatea privind învăţământul, combaterea evaziunii fiscale la nivelul judeţului Olt. O altă temă care mă frământă – consumul drogurilor în rândul tinerilor, pentru că a devenit un fenomen social. Şi chiar dacă vin de undeva din afară, m-au surprins numărul mare de accidente pe raza judeţului Olt. Bine, este un fenomen care a cuprins întreaga ţară, nu trebuie să spunem că în judeţul Olt sunt mai multe ca în altă parte. Dar foarte mulţi ţineri şi cred că trebuie făcută multă educaţie şi în şcoli, găsim. Trebuie şi o analiză şi trebuie găsită o modalitate în aşa fel încât să încercăm cât de cât să stopăm acest fenomen", a declarat noul prefect al județului Olt.

Medicul veterinar Ștefan Nicolae a mai îndeplinit funcții de reprezentant al Guvernului în teritoriu, fiind subprefect și prefect de Olt în perioada septembrie 2007-  februarie 2009. Mai mulți ani a fost și director al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list