Primarul Nicușor Rada și-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil la Piatra-Olt

Candidatul social-democrat la Primăria Piatra-Olt, actualul primar Nicușor Rada, și-a depus candidatura pentru alegerile locale din 9 iunie. Alături de viitoarea sa echipă a fost senatoarea Siminica Mirea.

De 20 de ani social-democrații conduc administrația locală a orașului Piatra-Olt, primul mandat al primarului Nicușor Rada dovedindu-se un succes. Astfel că PSD Olt îl susține pentru n nou mandat. Astăzi, edilul Rada și-a depus candidatura pentru alegerile din 9 iunie.

#td_uid_1_6628bf6ea2b67 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/Hl7Xm5T) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628bf6ea2b67 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/psNkgTy) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628bf6ea2b67 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/t7THua5) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628bf6ea2b67 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/CcaGFMk) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628bf6ea2b67 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/udyTNAa) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6628bf6ea2b67 .td-doubleSlider-2 .td-item6 { background: url(https://ift.tt/cMr4SGn) 0 0 no-repeat; }
,,Continuăm să construim viitorul împreună! Am depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și pentru Consiliul Local, cu angajamentul și determinarea de a continua modernizarea orașului nostru. În această inițiativă, alături de noi se află doamna senator, Siminica Mirea, un om apropiat de comunitatea locală, care a demonstrat întotdeauna un puternic atașament față de Piatra-Olt. De asemenea, am alături de mine o echipă de profesioniști, dedicați aceluiași principiu: o administrație transparentă, eficientă, care pune în prim plan cetățeanul și care vine cu soluții clare pentru o dezvotare durabilă și continuă.
Obiectivele noastre sunt, în primul rând, atragerea investitorilor pentru a crea noi locuri de muncă, accesarea fondurilor nerambursabile pentru gaze, drumuri mai bune și servicii de utilitate publică, în toate colțurile comunității noastre. Nu în ultimul rând, ne dorim o dezvoltare urbană modernă și investiții pentru a sprijini familiile tinere.
Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată în acești patru ani și vă invit să fiți parte a misiunii noastre de dezvoltare. Rămân un primar al tuturor, angajat să îndeplinească așteptările dumneavoastră.,, a transmis Rada.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list