FOTO/ Ion Doldurea și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Caracal

Astăzi, împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de președinții organizațiilor locale și membri ai PSD Caracal, social-democrații caracaleni aa depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie. candidatul pentru funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al Oltului este Ion Doldurea, actualul edil.

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, și-a depus astăzi, împreună cu echipa de consilieri locali PSD, candidatura pentru alegerile din 9 iunie. ,,Continuăm în echipă cu Ion Doldurea la Primăria Municipiului Caracal. Mergem la alegerile din 9 iunie cu cel mai bun candidat și cea mai bună echipă de consilieri locali, oameni ai locului care au confirmat că #împreună se poate să facem din Caracal un oraș modern.,, a transmis PSD Caracal.

#td_uid_1_6623e5d9bc37a .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/lqCwn5z) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6623e5d9bc37a .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/OJsI28C) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6623e5d9bc37a .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/XSHDGOr) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_6623e5d9bc37a .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/CjfFQrU) 0 0 no-repeat; }
,,Prezența noastră în număr mare la acest moment este dovada că, în acești 4 ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian CHESNOIU, o echipă PSD puternică, cu oameni determinați si consecvenți crezului nostru. Totodată, susținerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcția de primar al Municipiului Caracal, cât și colegii care candidează la Consiliul Local sau Județean, este pentru mine o recunoaștere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat.
Le mulțumesc celor peste 5000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie cât și echipei de consilieri.
Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum 4 ani și continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!,, a declarat Ion Doldurea.
Alături de echipa PSD Caracal s-a aflat și deputatul Adrian Chesnoiu, vicepreședinte al organizației municipale.
,,Am satisfacția că în Caracal, împreună cu dl. Ion Doldurea am reușit să formăm o echipă puternică capabilă să schimbe în bine orașul și să creeze solidaritate și unitate!
Astăzi am depus la biroul electoral lista cu cele peste 5000 de semnături de susținere a candidaților propuși de PSD la alegerile locale din Caracal. Îl susțin Ion Doldurea pentru funcția de primar al municipiului Caracal, un om care, prin dialog permanent și transparentă decizională, a reușit performanța să aducă cetățenii aproape de administrația orașului.
Noi, cei ce locuim în Caracal, am văzut transformarea orașului în bine și ne bucurăm să întâlnim mereu pe străzile orașului un primar căruia îi pasă de comunitate și de locuitorii săi. Împreună cu echipa de consilieri, oameni ai locului, care cunosc problemele și nevoile cetățenilor, acesta a implementat cel mai realist și integrat program de management al orașului din ultimii 30 de ani.
9 iunie va fi ziua în care votăm la Caracal pentru Continuitate!
Mult succes domnului primar Ion Doldurea!
Mult succes echipei de consilieri ai PSD Caracal!, este mesajul deputatului Chesnoiu.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list