Și-a uitat portofelul cu carduri și acte pe bancă la Judecătoria Caracal. Un jandarm i l-a returnat

Un bărbat din comuna Osica de Jos a avut mare noroc ca un jandarm să-i găsească portofelul cu carduri și acte și să-i fie returnat. Omul îl pierduse într-o sală de judecată.

Astăzi, 25 aprilie, plutonierul adjutant șef Niculescu Daniel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a făcut o faptă bună și, totodată, una civică ce ar trebui să fie normalitate. În timp ce se afla în serviciul de pază la Judecătoria municipiului Caracal, a găsit în interiorul sălii de judecată, pe o bancă, un portofel. Jandarmul i l-a restituit proprietarului.

,,Prima acțiune a jandarmului a fost să verifice conţinutul acestuia, în vederea identificării proprietarului, iar în interior a găsit trei carduri bancare, precum şi mai multe documente personale.  Ulterior, subofiţerul a identificat persoana, aceasta se întorsese la sediul Judecătoriei Caracal, după ce a remarcat lipsa portofelului. Este vorba despre un bărbat din comuna Osica de Jos, care a ţinut să mulţumească jandarmului pentru promptitudine şi pentru modul de executare a serviciului. Jandarmii olteni, din dispozitivele de pază și protecție instituțională de la cele 17 obiective din competența inspectoratului, acționează permanent cu vigilență, concomitent cu exercitarea atribuțiilor pentru siguranța obiectivelor păzite,, transmite IJJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list