13 cabinete din Ambulatoriul SJU Slatina, MUTATE după Paște pe str. Drăgănești

Peste 21 de milioane de lei, fonduri europene, se vor investi pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Fondurile au fost accesate de către Consiliul Județean Olt prin PNRR, iar lucrările impugn mutarea mai multor cabinete. Conducerea SJU Slatina a anunțat relocarea activității pe strada Drăgănești la fosta secție de Psihiatrie.

Începând cu data de 7 mai, 13 cabinete de specialitate din Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență Slatina vor fi relocate și își vor desfășura activitatea în sediul din Slatina, strada Drăgănești, nr. 3 (fosta Secție de Psihiatrie a spitalului):

  1. Cabinet Cardiologie
  2. Cabinet EKG
  3. Cabinet Psihiatrie
  4. Cabinet Reumatologie
  5. Cabinet Hematologie
  6. Cabinet Nefrologie
  7. Cabinet Dermatologie
  8. Cabinet Gastroenterologie
  9. Cabinet Planificare familială
  10. Cabinet Medicină Internă
  11. Cabinet Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
  12. Cabinet Endocrinologie
  13. Cabinet Geriatrie și gerontologie

,,Relocarea cabinetelor medicale este temporară, doar pe durata desfășurării lucrărilor de renovare și modernizare efectuate în cadrul proiectului "Reabilitarea, modernizarea  și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina", proiect derulat de Consiliul Județean Olt, cu finanțare din PNRR.  Pacienții care se adresează cabinetelor relocate se pot programa, începând cu data de 25 a fiecărei luni, după cum urmează:

  • La numărul pacientului 0349/911 disponibil de luni până vineri între orele 12:00-19:30;
  • În recepția Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina de luni până vineri între orele 07:00-20:00;
  • În locația de pe str. Drăgănești, nr. 3, de luni până vineri între orele 08:00-15:00;
  • Pe website-ul Spitalului Județean de Urgență Slatina accesând link-ul https://portal.spjslatina.ro/Programari-Online.

Regretăm disconfortul creat și îi asigurăm pe toți beneficiarii că întreprindem toate demersurile, astfel încât activitatea cabinetelor relocate să se desfășoare în condiții de calitate și siguranță. Investițiile recente sunt dedicate creșterii calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență Slatina și își propun să ofere o experiență medicală superioară pentru comunitatea noastrăˮ, a transmis Angela Nicolae, managerul SJU Slatina.

Proiectul privind Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina are o valoare toatlă de 21,02 milioane lei, dintre care 13,189,116.58 lei solicitați prin PNRR și 7,83 milioane lei contribuție proprie și vizează: reabilitarea și modernizarea spațiilor aferente ambulatoriului din cadrul SJU Slatina, îmbunătățirea accesibilității spațiilor pentru serviciile medicale și căile de acces, precum și dotarea infrastructurii ambulatoriului cu echipamente specifice și mobilier medical.

Fosta policlinică slătineană a fost transformată în ambulatoriu prin modernizare totală în anul 2014, printr-un proiect de 19,6 milioane lei, din care aproape 13,2 milioane lei a fost partea nerambursabilă a Fondului European de Dezvoltare Regională, iar restul au venit de la Guvern şi Consiliul Judeţean Olt.

În ambulatoriu se acordă consultații și sunt efectuate servicii paraclinice: de laborator, radiologie și anatomie patologică. Pentru toate persoanele din județ care fac dovada calității de asigurat Ambulatoriul de Specialitate efectuează GRATUIT servicii în toate cabinetele existente în organigramă. Ambulatoriul integrat spitalului oferă servicii medicale clinice (consultații) și paraclinice (investigații analize medicale) pentru pacienții care se prezinta cu bilet de trimitere cât și la cerere, contra cost. Se oferă servicii medicale clinice la următoarele cabinete: alergologie, balneofizioterapie, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie si ortopedie pediatrică, chirurgie toracică, dermato-venerologie adulți și copii, diabet și boli de nutriție, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie, medicină internă, medicină sportivă, medicina muncii, nefrologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, oncologie, ORL, ortopedie, pediatrie, psihiatrie, urologie, centrul de sănătate mintală, planificare familială.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list