Mieii, sacrificați în centre din Slatina, Balș și Osica de Sus

Oltenii care doresc să cumpere carne de miel de la centre de sacrificare autorizate sanitar-veterinar au la dispoziție centre în trei localități. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt a avizat temporar până acum centre de sacrificare tineret ovin şi caprin în Slatina, Balș și Osica de Sus.

DSVSA Olt a anunțat astăzi că, în preajma Paștelui, la nivel de județ  vor fi deschise trei centre pentru sacrificarea mieilor. Primul centru va fi deschis chiar de Florii, pe 28 aprilie, la osica de Sus, iar pe 2 și 3 mai vor fi deschise centrele din Slatina și Balș.

„Ca urmare a solicitărilor transmise de primăriile Slatina, Balș și Osica de Sus, se vor organiza centre amenajate temporar e sacrificare a tineretului ovin și caprin, după cum urmează :

– spațiul din incinta fostului abator Strehareți din Slatina- 2 și 3 mai;

– spațiul din incinta târgului săptămânal Osica de Sus – 28 aprilie (de Florii) și 4 mai;

– spațiul special amenajat în Piaţa Agroalimentară Balș – 2 și 3 mai;

Recomandăm consumatorilor să achiziţioneze produse alimentare specifice acestei perioade, numai din unităţi autorizate/înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, care sunt supuse controalelor sanitare veterinare, pentru a preîntâmpina  apariţia îmbolnăvirilor", a transmis DSVSA Olt .



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list