Ministrul Agriculturii vine în mijlocul fermierilor din Izbiceni

Unul dintre cele mai importante bazine legumicole la nivel național, Izbiceni, va fi vizitat de către Ministrul Agriculturii, deputatul de Olt, Florin Barbu. Fermierii vor afla direct de la ministru informații despre programe de finanțare, subvenții, să pună întrebări și să-și expună problemele.

Pe 28 aprilie, legumicultorii din comuna Izbiceni îl vor avea în mijlocul lor pe ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Acesta a acceptat invitația primăriei de a veni la Căminul Cultural „Tudor Gheorghe" pentru a discuta cu producătorii locali. 
,,Cu angajamentul său de a oferi sprijin și de a susține dezvoltarea noastră pe plan local, este un semn încurajator că acesta se va implica în continuare în problemele reale ale oamenilor din Izbiceni. Această oportunitate de a pune întrebări și de a primi răspunsuri directe este esențială pentru a ne asigura că nevoile și preocupările producătorilor locali sunt înțelese și abordate corespunzător. Sper că întâlnirea va fi productivă și că rezultatele vor aduce beneficii tangibile pentru comunitatea agricolă din Izbiceni. Vă așteptăm în număr cât mai mare! ,, a anunțat primarul Marian Gulie.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list