Marius Oprescu: Nu avem emoţii pe Slatina! Emil Moţ va fi primar şi între 2024- 2028

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, este convins că primarul municipiului Slatina, Emil Stelian Moţ, va conduce administraţia capitalei de județ şi în următorii patru ani. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiunii la Olt Tv.

PSD Olt îți propune pentru alegerile locale din 9 iunie să obțină cel mai bun scor politic și cel mai mare număr de primari. Dacă la alegerile din anul 2020, PSD Olt a câștigat 95 de mandate de primar din cele 112 puse în joc, la cele din 9 iunie 2024 își propune să depășească această performanță. Lista candidaților PSD pentru fotoliile de primar din județ este deschisă de Emil Moț, care va intra în bătălia electorală pentru șefia administrației capitalei de județ.

Potrivit președintelui Oprescu, care a participat la întâlnirile organizate de primarul Emil Moț cu cetățenii municipiului, slătinenii sunt mulţumiţi de felul în care oraşul s-a dezvoltat sub cele două mandate ale administrației Moț şi de proiectele începute sau finalizate. Liderul social-democraților olteni îl dă ca sigir câștigător și pentru mandatul 2024- 2028 de edilul Slatinei.

„Nu avem emoţii pe Slatina! Aşa cum am spus şi în cazul judeţului, suntem preocupaţi de aceste alegeri şi este normal să fii preocupat. Cred că şi cetăţenii îşi doresc acest lucru, pentru că dacă te văd că nu eşti preocupat, arăţi că nu-ţi pasă. Bineînţeles că suntem preocupaţi, dar nu există nicio problemă! Slatina, am mai spus-o, este un oraş care arată bine, pe care slătinenii îl apreciază aşa cum arată, cu servicii publice care funcţionează. Că mai sunt mici inadvertenţe, tot timpul vor fi. Şi când vom ajunge la un nivel foarte mare de dezvoltare, tot vor apărea anumite lucruri. Dar, prin dialog şi printr-o receptivitate bună a administraţiei publice locale, aceste lucruri se pot rezolva. Nu există probleme la Slatina, Emil Moţ va fi viitorul primar al Slatinei şi între 2024 şi 2028", a declarat Marius Oprescu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list