Bărbat din Crâmpoia, oprit la timp, înainte de a-și curma viața în Pădurea de la Schitu

Polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari s-au mobilizat aseară pentru a căuta un bărbat din comuna Crîmpoia care anunțase că are intenția de a se sinucide.

Angajatul unei societăți comerciale din comuna Schitu a anunțat aseară poliția că un coleg ar fi venit la locul de muncă și i-ar fi declarat că intenționează să se sinucidă în pădurea din comuna Schitu. Oamenii legii au reacționat imediat, formând împreună cu jandarmii și pompierii o echipă de căutare și reușind astfel să-l găsească la timp pe bărbat, înainte de a-și curma viața.

,,La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care, din primele verificări, au stabilit identitatea bărbatului ce ar fi amenințat că se va sinucide, ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Crîmpoia, județul Olt. Imediat, au fost alcătuite echipe de căutare, în acest sens, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, respectiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. În urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți au identificat bărbatul în pădurea din comuna Schitu.,, anunță IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list