Dotări cu mobilier și tehnică modernă pentru elevii și preșcolarii din Morunglav, cu fonduri PNRR. Și primăria a fost dotată cu sisteme inteligente

Preșcolarii, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Morunglav și grădinițele subordonate vor beneficia, până la finele acestui an, de dotări moderne. Finanțarea nerambursabilă a  fost accesată de către primărie prin PNRR. Și activitatea administrației locale a fost dotată cu sisteme inteligente de management, tot prin fonduri europene accesate prin PNRR.

Școala Gimnazială Morunglav și grădinițele din comuna olteană vor beneficia de dotări la standarde occidentale în valoare de 942.412,03 lei. Dotările cu mobilier în sălile de clasă, materiale didactice, echipamente și resurse tehnologice digitale au fost accesate prin proiectul ,,Dotarea învățământului preuniversitar din comuna Morunglavˮ, finanțat în cadrul componentei C15- PNRR.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv.

Demararea acestui proiect vine după ce săptămâna trecută a început executarea proiectului PNRR care constă în dotarea primăriei cu aparatură electronică de ultimă generație și active necorporale. Valoarea totală a proiectului ,,Sisteme inteligente de management local pentru dezvoltarea de servicii și structure de sprijin, specializate pentru administrația publică Morunglavˮ este de 492.000 lei, fonduri europene nerambursabile.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list