Daniel Tudor a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Scornicești, alături de echipa PSD

Candidatul PSD Olt la Primăria Scornicești este actualul edil Daniel Tudor. Ieri, echipa social-democrată a depus candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie.

,,Am depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat, având un singur crez: să continuăm împreună modernizarea orașului nostru. În acest demers, aproape de noi, l-am avut pe Marius Iancu, deputat PSD Olt, un om care și-a dorit întotdeauna mai mult și mai bine pentru Scornicești.
De asemenea, am alături de mine o echipă de profesioniști, preocupați de același principiu: o administrație transparentă, coerentă, care pune în prim plan cetățeanul.
Obiectivele noastre vizează, în primul rând, atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă și accesarea fondurilor nerambursabile provenite din programele cu finanțare europeană sau guvernamentală pentru școli moderne, drumuri mai bune, apă, gaze și canalizare în toate colțurile comunității noastre. Nu în ultimul rând, ne dorim o dezvoltare urbană modernă și investiții pentru familiile de tineri.
Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată în acești patru ani, iar acum vă cer să-mi acordați sprijinul pentru a transforma visurile noastre de dezvoltare în realitate.
Rămân un primar al tuturor, care își dorește să răspundă tuturor așteptărilor dumneavoastră.
Alături de voi toți și împreună cu o echipă puternică social-democrată, viziunea noastră de dezvoltare va fi transpusă în realitate!,, a transmis primarul Tudor.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list