FOTO/Traficant arestat, în urma percheziției. Vindea substanțe psihoactive în Olt și Vâlcea

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a unui traficant, pentru 30 de zile, reținut ieri de procurorii DIICOT.

,,În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada septembrie-decembrie 2023, aceasta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, către consumatori din județele Olt și Vâlcea, cu prețul de 50 de lei, respectiv 100 de lei, pentru o jumătate de gram, respectiv un gram de fragmente vegetale care conțineau substanțe psihoactive. În urma perchiziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, precum și alte mijloace de probă,, arată IPJ Olt.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list