I-AȚI VĂZUT? Bărbatul din Fălcoiu a DISPĂRUT din Germania, femeia a plecat din Mihăești

Poliţiştii din Olt solicită ajutorul populației pentru a da de urma unui tânăr din comuna Fălcoiu, dar și a unei femei din Mihăești. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea lor sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt, este căutat de poliție și familie, după ce acesta nu a mai putut fi contactat din data de 6 aprilie. El se afla în localitatea Freudenberg, din Germania. Cea care a alertat oamenii legii despre dispariția lui Mircea Criveanu, în vârstă de 36 de ani, este mama acestuia. Mircea a plecat la muncă în Germania din perioada sărbătorilor pascale ale anului 2023.
Semnalmente: înălţime 1,70 metri, constituție atletică păr șaten, scurt și drept, ochi căprui.

Poliţiştii din Olt mai caută și o femeie, în vârstă de 54 de ani, din comuna Mihăești, care a fi plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit. Fiica este cea care a anunțat dispariția Marianei Pîrva.

Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 metri, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt până la nivelul umerilor, ochi căprui. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de femeie, la momentul plecării.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list