Orban, Drulă, Barna și Tomac vin în Olt să lanseze candidații Alianței Dreapta Unită

Joi, 11 aprilie, începând cu ora 13.30, va avea loc lansarea oficială a candidaților ALIANȚA DREAPTA UNITĂ pentru alegerile europarlamentare și alegerile locale din județul Olt. Șefii de la centru vor fi prezenți la o terasă din Slatina.

Suntem în plină perioadă electorală pentru alegerile din 9 iunie, când vom vota primarii și europarlamentarii. Candidații Alianței Dreapta Unită vor fi lansați oficial mâine la Slatina.
La eveniment vor participa președintele USR, Cătălin Drulă, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, o parte din candidații pentru alegerile europarlamentare: Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Violeta Alexandru, Corina Atanasiu, Cristina Prună, precum și candidații la funcția de primar al municipiului Slatina, respectiv președinte al Consiliului Județean Olt: Elena Iotu și Marian-Emanuel Doagă.

Elena Iotu-USR, primul candidat femeie la fotoliul de primar al Slatinei | Realitatea Oltului

Astăzi, 10 aprilie, este ultima zi decisă de calendarul alegerilor pentru depunerea cereriloe de înscriere în listele electorale speciale pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2024. Data de 30 aprilie este data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.

În data de 10 mai va începe campania electorală, care se va încheia pe 8 iunie, la ora 7.00.

Pe 9 iunie, la ora 7.00, va începe procesul de votare, pentru ambele scrutinuri, şi se va încheia în aceeaşi zi, la ora 22.00.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list