VIDEO/ Arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Vindea cocaina în Olt cu 500 lei doza

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Traficantul a ajuns în arest.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus astăzi arestarea preventivă a unei persoane din județ pentru 30 de zile, reținute ieri de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, în urma percheziției domicilare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,,În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada februarie – aprilie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc) către consumatori din județul Olt, cu prețul de 500 lei pentru o doză. În urma perchizițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate o cantitate de substanță pulverulentă, precum și alte mijloace de probă. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list