Elevii și preșcolarii au luat cu asalt atelierele pascale de la Muzeul Județean Olt: încondeiat ouă, modelare lut și pictură pe sticlă

Numeroși elevi și preșcolari au luat cu asalt atelierele de creație deschise la Muzeul Județean Olt. Obiectele realizate sunt specifice primăverii și Sărbătorilor Pascale, materialele fiind puse la dispoziție de către instituția de cultură.

Atmosfera de curiozitate și încântare pentru copiii care doresc să participe la atelierele de creație a revenit la Muzeul Județean Olt de ieri. Interesul arătat activităților creative va duce la continuarea atelierelor pentru copiii dornici de cunoaștere și dezvoltarea abilitățile cu teme specific primăverii și Paștelui. Activitatea ,,ATELIERE LA MUZEUL JUDEȚEAN OLT – Istorie, Mit, Culoare și Simbolˮ se va desfășura până pe data de 30 aprilie.

Seria atelierelor dedicate Sărbătorilor Pascale a  fost deschisă la Atelierul de pictura pe ouă de 25 elevi de la clasa a III-a de la Colegiul Național „Ion Minulescu", coordonați de prof. Cristina Dinu, care au fost bucuroși fiindcă au plecat acasă luând de la Muzeu ouăle pictate. Tot ieri, la Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu" au început atelierele de modelare în lut, la care au participat 30 de elevi de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă", iar astăzi, la atelierul de modelare în lut au participat 22 de copii de la Grădinița „Ion Creangă".

Astăzi, la pictură pe sticlă, elevi de la Școala Gimnazială „George Poboran" și Școala Gimnazială „Eugen Ionescu", coordonați de prof. Mara Ștefan, respectiv Carmen Vasile, au dat viață și culoare lui Rilă Iepurilă.

#td_uid_1_662782b9899bc .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/HDOnK0j) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_662782b9899bc .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/5LJ0sRj) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_662782b9899bc .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/AZaOJ3g) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_662782b9899bc .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/ES9ru0b) 0 0 no-repeat; }

Atelierele de încondeiat ouă și de pictură pe sticlă se desfășoară la sediul Muzeului Județean Olt, din strada Ana Ipătescu, nr. 1, Slatina, în zilele de: luni, marți, miercuri, joi, vineri, orele: 09,00 – 10,00 și 10,30 -11,30.  Prețul de participare la ateliere este de 5 lei/participant.

Atelierele de modelare în lut se desfășoară la Casa Muzeu "Gunka și Spiru Vergulescu", din strada Livezii, nr. 13, Slatina, în zilele de: luni, marți, miercuri joi, vineri, orele: 10,30 -11,30. Prețul de participare la ateliere este de 10 lei/participant.

Copiii instituționalizați și cei cu dizabilități vor beneficia de participare gratuită.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list