Primăria Slatina distribuie, de astăzi, 4088 de tichete sociale de Paște

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând de astăzi, 12 aprilie. Poștașii vor ajunge cu tichetele la cei 4088 de beneficiari ai acestei ediții.

Administrația municipiului Slatina a primit 4136 cereri din partea slătinenilor pentru acordarea tichetele sociale cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Au îndeplinit criteriile de acordare 4088 persoane, respectiv: persoane cu handicap grav/accentuat/mediu; pensionari și beneficiari de indemnizații prevăzute de legi speciale cu un venit lunar net de maximum 1.400 lei; persoane fără adăpost al cărui venit net mediu lunar pe persoană este sub nivelul net al salariului minim brut pe țară garantat în plată; persoane beneficiare de venit minim de incluziune cu vârstă peste 65 ani (împliniți la data solicitării).
,,Tichetele sociale, în valoare cumulată de 150 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 101 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor.,, anunță Primăria Slatina.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list