Primarul Emil Moț s-a întâlnit și cu slătinenii din zona Școlii nr.3

Pentru a prezenta proiectele aflate în implementare și a afla și părerile și sugestiile slătinenilor, primarul Emil Stelian Moț continuă seria întâlnirilor administrative cu locuitorii municipiului. Ieri a venit rândul celor din zona Școlii Gimnaziale nr. 3 de a sta de vorbă cu edilul.

O administrație eficientă se face ținând cont de doleanțele locuitorilor, iar primarul municipiului Slatina, Emil Stelian Moț, a solicitat permanent părerile și sugestiile celor cărora le-au fost destinate proiectele de dezvoltare urbană. Întâlnirile publice cu cetățenii, pe cartiere, au dat din nou în această perioadă oportunitatea slătinenilor de a-i adresa întrebări edilului, de a se informa cu privire la proiectele primăriei și de a propune altele.
,,Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut ocazia să dezbatem diverse inițiative și proiecte cu locuitorii din zona Școlii Gimnaziale Nr. 3. Principalele noastre obiective vizează îmbunătățirea calității vieții în Slatina și o colaborare eficientă cu întreaga populație din municipiul nostru.,, a transmis primarul Emil Moț.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list