Sărbătoare de Florii, în Obârșia: Ziua Satului Câmpu Părului

Va fi dublă sărbătoare duminică, 28 aprilie, pentru locuitorii comunei Obârșia: pe de o parte sărbătoarea creștin-ortodoxă a Floriilor, pe de alta ziua satului Câmpu părului.

Administrația comunei Obârșia îi invită pe cetățenii din localitate, dar și din zonele învecinate, să serbeze împreună de Florii. Cu ocazia împlinirii a 129 de ani de atestare documentară a satului Câmpu Părului, pe terenul de fotbal din sat se va organiza o manifestare amplă, de la care nu va lipsi voia bună.

Artiști îndrăgiți și tinere speranțe ale folclorului vor urca pe scenă, începând cu ora 16.00. Le vor cânta obîrșenenilor: soliștii Ansamblului Folcloric Profesionist ,,Doina Oltuluiˮ, acompaniați de Orchestra dirijată de maestrul Cristian Dumitru: Cătălin Bărbulescu, Carmen Buduluan, Marilena Dobrițoiu, Florica Chircă, Andreea Dinu și Maria Dinu, precum și tinere speranțe ale folclorului: Daria Moanță, Andra Sâiu, Daria Țugui și Andra Nețoi. Vor mai urca pe scenă medalion Music și Ansamblul Folcloric Izvorașul. Invitat special este solistul Florin Grigore.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list